Shop Sales Assistant Cluj Polus in Cluj-Napoca, Județul Cluj

Ți-ar plăcea să lucrezi în IT & C?

Experimentează tehnologii de vârf alături de un colectiv tânăr, dinamic și profesionist. Vino să afli ce înseamnă #LifeAtOrange!

Căutăm controlori de trafic sau colegi responsabili și carismatici

Căutăm persoane care să ofere clienților din magazinul Orange experiențe plăcute. Fie că este vorba de un zâmbet încă de la intrare, prezentarea ultimelor oferte, furnizarea unei informații utile sau pur și simplu îndrumarea către colegii specializați, rolul tău va fi unul important în echipă. Ești tu persoana potrivită?

Cum arată o zi obișnuită de lucru?

Încă de la primul contact, clienții îți răspund la zâmbet și se bucură că te oferi să îi ajuți. Primești puncte bonus pentru că le asiguri o experiență plăcută. Unii dintre aceștia, fiind pe fugă, apreciază oferta ta de a le face o programare sau pentru că îi ajuți în tratarea situațiilor speciale. Colegii îți sunt recunoscători pentru că fluidizezi traficul de clienți și pentru că le întinzi o mâna de ajutor cu scanarea și copierea documentelor sau pentru că îi ajuți cu produsele din depozit. Ești precum o carte deschisă: mereu pregătit de a îndruma pe fiecare spre obiectivul dorit sau de a oferi mai multe informații despre produsele și ofertele Orange. Produsele și ofertele noastre îți sunt așii din mânecă atunci când împarți bucurie în stânga și în dreapta. Noi sperăm că ai deja ceva experiență în domenii precum vânzări, relații clienți, promoții sau merchandising și că îți este ușor să-ți găsești cuvintele. Folosești cu încredere programele din pachetul Microsoft Office iar clienții sunt prioritatea ta, deoarece îți place calitatea și ai spirit de inițiativă. Dacă prietenii îți spun că le este ușor să discute cu tine, mulțumită atitudinii pozitive, atunci cu siguranță te vei potrivi echipei de vânzări.

Beneficii

  • Bonusuri de loialitate, dacă îți prelungești șederea
  • Tichete de masă electronice
  • Asigurare medicală și de viață pentru tine - facilități și pentru familia ta
  • Pachete de servicii pentru tine și familia ta
  • Subvenții speciale pentru smartphone-uri și dispositive, produsele și serviciile Orange
  • Platforme de dezvoltare – traininguri, consiliere în carieră, coaching și mentorat
  • Programe de wellbeing – iti susținem zen-ul
Vino și lucrează pentru o companie #TopEmployer. Ai putea fi parte dintr-o organizație în care colegii extraordinari și spiritul de echipă te susțin în dezvoltarea profesională.

Expira: 09.05.2024

GoodJobs te ajută să-ți găsești locul de muncă potrivit în orașul tău. Dacă poziția de Shop Sales Assistant Cluj Polus nu este potrivită pentru tine, poți căuta locuri de muncă in Cluj-Napoca, Județul Cluj în Business Analyst dând un click aici. ✔

Job-uri similare

ro flag
en flag

English

ro flag

Romana

Copyright 2015-2024 - GoodJobs.ro - Toate drepturile rezervate