DESPRE NOI

Cel mai complet portal de joburi din România și Străinătate

GoodJobs își propune să devină prima alegere a companiilor din România în căutare de angajați de top.

Ce oferă GoodJobs firmelor din România și din Străinătate

Platforma GoodJobs a dorit sa fie mai mult decât un alt site de joburi sau angajări. Ca rezultat, a fost creată o unealtă eficientă în procesul de recrutare, atat pentru firmele mici si mijlocii, cat și pentru marile corporații de talie națională și internațională.

Fondatorii platformei au o experiență impresionantă în domeniul recrutării. Astfel, produsul final reprezintă mai mult decât un website de anunțuri. MNJ este și un sistem de management al aplicanților pentru care companiile de regulă plătesc suplimentar. Practic, postând un anunț de angajare pe GoodJobs beneficiezi gratuit de sistemul integrat de applicant tracking. Departamentul tău de resurse umane va putea gestiona procesul de angajare simplu și eficient.

Spre deosebire de competitorii noștrii, sistemul de filtrare al candidaților îți va asigura opțiuni și sugestii de aplicanți cu skill-uri și experiență potrivite companiei tale. Mai mult decât atât, GoodJobs înțelege că pot apărea momente în activitatea firmei tale în care nu poți aștepta candidatul perfect într-o campanie de recrutare. Pentru asta poți folosi filtrele platformei pentru a contacta și intervieva imediat, candidați ai căror cv-uri se potrivesc cerientelor tale. Acest feature îți permite și recrutare de tip headhunting fără a mai apela la firme de specialitate unde cosutrile sunt prohibitive.

GoodJobs îi pune pe Români în valoare

GoodJobs nu a pierdut nici un moment din vedere nevoile candidaților. Pentru ei au creat un sistem simplu de încărcare a cv-ului de pe alte platforme și transformarea lui, automat, în format MNJ. Mai mult decât, atât echipa GoodJobs știe că într-o piață acerbă fiecare candidat trebuie să se pună în valoare prin diplome, skill-uri și recomandări. Acest feature validează și completează informația din CV în fața angajatorilor.

Este bine știut faptul că din ce în ce mai mulți angajatori străini au ales România pentru a-și extinde activitatea. Deopotrivă, din ce în ce mai multe corporații internaționale caută candidați români pentru relocare în diferite țări. Pentru a face procesul mai simplu, GoodJobs își ajută aplicantii cu traducerea automată a CV-ului în limba engleză printru-un tool propriu inedit.

Cu atât de multe funcționalități, șansele tale de a îți găși jobul perfect, care să te satisfacă profesional și financiar, cresc cu fiecare click sau aplicare.

Vă așteptăm altături de noi!

Echipa GoodJobs

ro flag
en flag

English

ro flag

Romana

Copyright 2015-2024 - GoodJobs.ro - Toate drepturile rezervate